חדשות נדלן 2.0
חדשות נדלן 2.0
  • חדשות הנדל”ן
    • נדל”ן מסחרי
    • התחדשות עירונית
    • רגולציה וממשל
  • עיצוב הבית
  • מחירים
    • משכנתא ומימון
  • נדל”ן מסחרי
    • השקעות נדלן
  • לימודי יזמות נדל״ן
  • יצירת קשר
  • המומלצים
    • עצות מומחים
    • אינדקס עורכי דין
  • חדשות הנדל”ן
    • נדל”ן מסחרי
    • התחדשות עירונית
    • רגולציה וממשל
  • עיצוב הבית
  • מחירים
    • משכנתא ומימון
  • נדל”ן מסחרי
    • השקעות נדלן
  • לימודי יזמות נדל״ן
  • יצירת קשר
  • המומלצים
    • עצות מומחים
    • אינדקס עורכי דין
ראשי » עיצוב הבית » מטבחים » 5 הסיבות שאתה צריך להתחיל להשתמש בשמן בבישול שלך

5 הסיבות שאתה צריך להתחיל להשתמש בשמן בבישול שלך

ערן טוויטו

מהו שמן וכיצד משתמשים בו? שמן הוא נוזל המורכב מחומצות שומן וגליצרין. זהו מרכיב חשוב בבישול ובמגוון תחומים אחרים.

ניתן להשתמש בשמן לטיגון, שמן לרכב, שמן לעבודות הבית ואפילו שמן למפיץ ריח.

חשיבותו של שמן בתהליך הבישול

סוג השמן המשמש לכל טכניקת בישול נתונה תלוי בטעם שאתה רוצה להשיג וביתרונות הבריאותיים שאתה מחפש.

אי אפשר להמעיט בחשיבות השמן בבישול. זהו המרכיב העיקרי שיכול להכין או לשבור מנה. ולמרות שלכל שמן יש את היתרונות והחסרונות שלו, ישנם שמנים שעדיף לטיגון מאחרים.

שמן אבוקדו הוא בחירה פופולרית לטיגון מכיוון שיש לו נקודת עשן גבוהה והוא גם מציע יתרונות בריאותיים למי שצורך אותו. שמן זית, לעומת זאת, הוא בחירה טובה אם אתם מחפשים לצמצם את כמות הקלוריות מכיוון שהוא מכיל יותר שומנים חד בלתי רוויים מאשר שמנים אחרים.

בישול עם שמנים במיקרוגל

מיקרוגל הוא הדרך הנוחה ביותר לבשל אוכל. זוהי דרך מהירה וקלה להכין ארוחה מבלי צורך להשתמש ביותר מדי שמן.

קרדיט לתמונה: pixabay

אחת הדרכים לבשל ביצים במיקרוגל באמצעות שמן היא על ידי הכנסת ביצה למיכל קטן והוספת מעט חמאה או שמן מעליה. לאחר מכן המיקרוגל יוגדר למשך 2-3 דקות בהתאם לעוצמת המיקרוגל שלך.

דרך נוספת לבשל ביצים במיקרוגל עם שמנים היא פיצוח ביצה לתוך קערה קטנה והוספת מעט חמאה או שמן מעליה. לאחר מכן הקערה תועבר למיקרוגל למשך 1-2 דקות בהתאם לעוצמת המיקרוגל שלך.

בישול עם שמנים בטיגון אוויר או בתנור הסעה

בישול עם שמנים בטיגון אוויר או בתנור הסעה הוא דרך מצוינת לקבל את הכלים שלך הרבה יותר בריאים.

ההבדל העיקרי בין שתי שיטות הבישול הללו הוא שתנור ההסעה מתבשל על ידי זרימת אוויר חם מסביב, בעוד הטיגון האוויר משתמש בגוף חימום חשמלי כדי לחמם שמן.

טיגון אוויר יכול להיעשות עם שמנים, אבל צריך לעשות אותו בטמפרטורות נמוכות יותר מאפייה בתנור.

המאמר נכתב בשיתוף עם חברת ארומהריי – חברה המתמחה ביבוא ואספקת מפיצי ריח חשמליים

 

בישול טיגון
« פוסט קודם
פוסט הבא »

כל הזכויות שמורות

אין לעשות שימוש בחומרים המפורסמים באתר ללא אישור בכתב מבעלי האתר: avihai.zoomat@gmail.com

האתר בתהליך הנגשה לבעלי מוגבלויות
אנו עושים כל מאמץ להשלים את הנגשת האתר! במידה ונתקלת בבעיה אנא פנה אלינו!
תגיות
אשדוד אשקלון באר שבע בנייה דיור ציבורי דירה בהנחה דירה חדשה דירות הסכם גג השקעה השקעה בנדל"ן השקעות השקעות נדל"ן התחדשות עירונית חיפה חריש יואב גלנט יזמות נדל"ן יחידות דיור ירושלים לוד מחירי הדיור מחיר למשתכן מקרקעי ישראל משה כחלון משכנתא משרד הבינוי והשיכון משרדים נדל''ן ניר שמול נתניה עורך דין עיצוב הבית פינוי בינוי פריפריה פתח תקווה קבלן רמ"י רמת גן רשות מקרקעי ישראל שיפוץ שר הבינוי והשיכון שר הבינוי והשיכון יואב גלנט תל אביב תמ"א 38
האתרים שלנו: תרבוש-פורטל תרבות ונופש למגזר הדתי | המגזר-פורטל חדשות למגזר הדתי | מודיעין | מדינט – פורטל בריאות ורווחה | החדשות הטובות בישראל | רמת גן | בת ים - חולון | גב"ש | יש''ע:שומרון בנימין וגוש עציון | במרכז- לחברי הבית היהודי | לוד | לימודים אקדמאיים בישראל | חדשות ישראל | כפר סבא | נדל"ן
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס